GANT RUGGER Chambray Varsity,

Gant Rugger Chambray Bomber Detail

Is het al Lente? Zeg me dat de zonnestralen weer schijnen. Licht khaki chinootje, boot schoenen of witte sneakers, ik heb er zin in. Fris briesje? Geen probleem. GANT RUGGER komt even de held uit hangen deze Lente. Om gewoon in die Ivy League sferen te blijven, komen ze wederom met een verdomd fraaie Varsity.

Een Chambray Varsity wel te verstaan. Wellicht iets meer Prep dan Ivy League, maar dat mag de pret niet drukken. De kleur van de ribbings zorgt voor een prima contrast. Ongevoerd, wat wel zo lekker is wanneer de temperaturen hoger oplopen. En de fit is bij RUGGER altijd dik en dik in orde. Redelijk slank, prima op maat. Gooi hem over een witte tee op een khaki chino, of doe iets met een oxford cloth button down eronder. Dress up, dress down, aan je Varsity zal het niet liggen. De prijs is overigens ook uiterst redelijk, check het bij Stuarts London.

Gant Rugger Chambray Bomber

Tags from the story
,