A.N.T Origins Lookbook SS2014,

ANT Varsity Denim

Die momenten dat je je stierlijk verveelt en ineens via de WhatsApp een link naar een lookbook binnen komt vallen. Een lookbook van A.N.T Origins in dit geval. Altijd heerlijk. En nee ik loop niet tof te doen van kijk dit blog eens incrowd zijn met heel fashion Holland, integendeel mijn WhatsApp box is vrijwel stil. Maar sommige lui weten gewoon hoe ze PR moeten bedrijven.

Niets geen mail naar 1000 en 1 op de BCC op je info@ account. Maar gewoon een persoonlijk bericht op een device wat je non stop in je handen hebt. Koning. Anyways, zo verliep mijn zaterdag middag dus. En wat werd die Zaterdag middag ineens zonnig. De nieuwe collectie is echt dope. Ik zie een mix van oldskool sportswear en een vleugje outdoor. En hell yes, ik hou wel van deze combinatie. Wrede kleuren combo’s, camo + denim varsity’s, goeie tees, windjackets en shorts. Ik laat het lookbook nog even rustig op mij inwerken, maar verwacht in de loop van de week wat artikelen over items uit dit lookbook. Ik zie genoeg schrijfstof voor de komende weken. Mocht je op de hoogte willen blijven van A.N.T Origins, check hun Facebook of Instagram. En kopen kan bijvoorbeeld bij Britain.