A.N.T Origins SS 2014 Polo’s,

ANT Pipo Polo Detail

Zoals maandag reeds aangekondigd knallen we nog even wat extra beeld materiaal van A.N.T Origins online vandaag en morgen. Waarom? Simpel, die gasten van A.N.T Origins zijn relaxte lui en ze maken belachelijk vette items voor schappelijke prijzen. Daarnaast begrijpen ze steeds beter hoe ze ons lekker moeten maken met het langzaam aan lekken van plaatjes via de sociale media.

Natuurlijk krijg je dan automatisch de vraag van ons naar meer plaatjes. En daar Hypebeast nog even met hun kop in het zand zit, pakken wij dit soort juweeltjes graag op. Erg vet in de nieuwe lijn van A.N.T zijn de polo shirts. Hieronder vindt je twee van mijn persoonlijke favorieten. Wat te denken van een Heather Grey polo met een all over print welke liefkozend de Pipo print genoemd wordt. Dit wordt ongetwijfeld een hardlopertje.

ANT Pipo Polo

Een andere favoriet loopt geheel in lijn met de jaren negentig hip hop revival welke we mee gaan maken dit jaar. Pin me er maar op vast, meer merken zullen met dergelijk materiaal op de proppen komen. Wanneer je de Insta van Ronnie Fieg een beetje volgt snap je niet dat die kerel nog geen contact op heeft genomen met Eindhoven. Ronnie is druk bezig met het opzetten van een New York Natives lijn, waar ik hem ernstig van verdenk ook die naam al gekopieerd te hebben van A Native Tourist, maar dat geheel terzijde. De looks van die lijn liggen volledig in lijn (no pun intended, –red) met deze color block polo van A.N.T. De collectie zal spoedig in shops als Britain en K99 te vinden zijn.

ANT Color Block Polo