Naked & Famous Weird Guy Light Cast Dye,

Naked Famous Light Cast Dye Weird Guy Details

Naked & Famous wordt deze zomer nog meer famous dankzij een stel bescheiden lui uit Den Haag, maar daarover later meer. Voor nu zal je het even moeten doen met de items die net nieuw binnengekomen zijn bij Need Supply. Waaronder deze Weird Guy in een Light Cast Dye. Weer eens wat anders dan je doorsnee diep donkerblauwe rauwe denim.

Niet dat er iets mis is met een diep donkerblauwe rauwe denim, integendeel. Maar ik kan me voorstellen dat een beetje afwisseling geen kwaad kan. Overigens raad ik niet aan deze broek te rocken met de schoenen van vanmorgen. Het zal ongetwijfeld bijzonder vet staan. Maar ondanks dat de broek lichter blauw is dan een normale rauwe denim zal die zeker genoeg gaan bloeden. Anyways, mocht je nog een nieuwe Naked & Famous willen rocken en niet kunnen wachten tot deze zomer, dan moet je snel naar Need Supply.

 

Naked & Famous Light Cast Dye Weird Guy