New Balance M576 Three Peaks Challenge Pack,

New Balance  Three Peak Challenge Detail

Laten we gewoon nog maar een drieluik het wereldwijde web op knallen. Dit maal komt die van New Balance en is het een hommage aan de Three Peaks Challenge, een contest op het eiland aan de overkant van het Kanaal. De Three Peaks Challenge is een soort avondvierdaagse, maar dan vindt die plaats binnen 24uur op 3 bergtoppen verspreid in Schotland, Wales en Engeland.

Behoorlijk hardcore en ik moet eerlijk zeggen dat ik die persoonlijk niet op een paartje M576 New Balances zou lopen. Neemt niet weg dat de Three Peaks Challenge Pack een verdomd fijne serie schoenen is. Mijn persoonlijke voorkeur is deze zwart, paars, blauw en bruine versie. En nee hier heb ik geen verklaring voor. En mijn smaak kennende is dit de enige kleurencombinatie die niet snel uitverkocht zal raken. Ook vermeldenswaardig is het feit dat de schoentjes in de UK worden gemaakt. Dus er prijkt weer een Union Jack op de schoen, dit maal niet op de lip, daar staat immers het Mountain / Outdoor logo al. Check ze bij Crooked Tongues.

 

New Balance 576 Three Peak Challenge