Nike Internationalist,

Nu weet ik niet hoe het bij jullie gaat. Maar zodra ik een vette jas of polo of wat dan ook zie, dan bedenk ik meteen welke schoenen er bij moeten. En zo wil het geval dat ik bij die Varsity van vanmorgen niet meteen een paar schoenen uit mijn kast er bij kon bedenken. Dus het gevolg was dat ik op zoek moest naar een prima paartje voor erbij.

En ik geloof dat ik die met deze Nike Internationalist wel gevonden heb. Omdat de jas als sprekend genoeg is moeten de schoenen wat bescheidener zijn. Uiteraard moesten het wel sneakers zijn maar geen opvallende. En ik geloof dat dat prima gelukt is met deze Internationalist. Geen poespas, gewoon een heerlijk clean schoentje in een bescheiden grijze colorway. Noem me saai, maar ik vond het prima passen. Uiteraard verkrijgbaar bij die schoenenknaller uit de UK, CrookedTongues.

Nike Internationalist