Nike LeBron James 11 Atomic Orange,

Nike LeBron James  Atomic Orange Detail

De Olympische spelen zijn sinds afgelopen vrijdag officieel van start gegaan, voor degene die dit mogelijk gemist hebben. En de kleur van alle outfits van de Hollanders is een mix van iets met Oranje. De hoofdsponsor van Nederland is ASICS. Maar wat als Nike nu de sponsor van Nederland was geweest. Wat als LeBron James een Hollander was en we de zomerspelen nu hadden?

Nou dan was Nike spot on met hun paartje Lebron James 11. Godverdomme, hoe oranje wil je het hebben? En zoals eerder geschreven, de LeBron XI is de eerste fatsoenlijke schoen voor de beste man. In deze Atomic Orange colorway is die wel belachelijk hard. Bedenk hem onder een diep diep donkerblauwe raw denim. En zeg me dat die niet vet is. Heb het lef! Check hem bij END.

Nike LeBron James 11 Atomic Orange