Nike SB Stefan Janoski Max,

Nike Stefan Janoski Max Detail

Nike wat doe je met ons? Serieus. Ik haat Hybrids, ik heb weinig met de SB lijn en ik vind dat je met je poten van klassiekers als een Air Max 1 af moet blijven. En wat krijgen we? Wat flikken jullie? Jullie doen precies alles in een blender, gooien er wat high tech materialen bij en bam jullie komen met een belachelijk harde schoen.

Ik mag toch verdomme hopen dat dit de uitzondering is die de regel bevestigd. Met die eerste foto’s die lekte van deze schoen was ik nog een soort van gelukkig. Die schoen had potentie maar was lelijk. Wat bleek, die foto was van een maatje 13 en daardoor volledig uit verhouding. Het vervolg van het idee is duidelijk. Du moment dat de officiĆ«le release nadert gooien jullie fatsoenlijke maten van de schoen het net op en hatsee, de schoen is ineens belachelijk vet. Mogen we dan gewoon niet meer haten? Zelfs de kleurencombo is gruwelijk. Check de Nike Stefan Janoski SB Max, of hoe dat ding ook heet, hier bij Karmaloop. Die lui hebben gewoon nog alle maten op voorraad.

UPDATE: Dat ging snel. De rode is niet meer te vinden bij Karmaloop, gelukkig is die er ook nog in het blauw.

Nike Stefan Janoski Max