Nike x Size? “Army Pack”,

Nike Air Max Army Pack Detail

Nike en Size? ze blijven bezig. Er gaat geen maand voorbij zonder dat zij een collab droppen. En stuk voor stuk zijn ze keihard. Oké het feit dat Size? in handen van JD is zal er wel iets mee te maken hebben, maar toch. Ze zijn in ieder geval lekker op dreef kunnen we stellen. En wederom zijn het de favorieten van Size? welke ze uitbrengen.

Inderdaad deze pack bestaat uit meerdere modellen van Nike. En stuk voor stuk modellen waarvan we weten dat Size? een groot fan is. De Huarache de Max 93 en de Max 89. Mijn persoonlijke voorkeur uit deze pak gaat uit naar de Max 93. Ik zou willen zeggen dat het door de kleurencombo komt, maar eigenlijk is het simpele geval dat de Max 93 al jaren boven aan mijn favorietenlijst rondspookt. Dan maakt op een gegeven moment een kleurencombo nog weinig uit. Hoewel die in deze Army Pack van Size? behoorlijk goed in orde is.

 

Nike Air Max 93 Army Pack