Persol Suprema Havana,

Persol Suprema Havana Detail

Die polo’s van vanmorgen hebben we al helemaal in de zomer mood gebracht. En zoals ieder jaar ben ik weer toe aan een nieuwe zonnebril. Ik kan zelf beter geen te dure brillen kopen, daar ze altijd wel kapot gaan of verdwijnen bij mij. Maar toch is mijn oog dit jaar gevallen op deze Persol Suprema Havana.

Het montuur is niet über klassiek, maar ook weer niet modern. Het is gewoon een prima niets mis mee montuur, maar dan van Persol. En dat wil zoveel zeggen als prima kwaliteit glazen en de bril zal heerlijk op de neus rusten. De bril is lichtelijk preppy te noemen, dus wanneer je hem rockt met een van de polo’s van vanmorgen dan zou ik dat doen met de Pipo all over print. Met een volledig licht gewassen denim eronder, Sebago’tjes en klaar ben je. Check die bril bij Aphrodite 1994.

Persol Suprema Havana