Red Wing 3101 Heritage Work Postman Oxford,

Red Wing Detail

Red Wing snapt prima dat je niet het hele jaar door in hoge dikke boots wilt rondhollen. Dus ieder jaar komen ze wel met prima schoeisel voor de Lente en Zomer maanden. En die hele Handsewn Mocassin vibe van de laatste jaren was echt prima, maar in de nieuwe Spring / Summer Collectie gooien ze het ook even over een andere boeg.

Zie hier de Postman Oxford. Een lage schoen, oorspronkelijk gedragen door de US Postal Service. Ik kende wel al de volledig zwarte variant met zwarte crêpe wedge dzool, maar deze nieuwe versie is een stuk lekkerder. Amber Harness leder boven werk op een Atlas Tred witte wedge zool. En om aan te tonen dat je dit zeker niet alleen maar hoeft te rocken met workwear, laat La Couleur Blanche op Insta even zien hoe je dit in de mix gooit met een uiterst scherp pak. Check de schoenen bij END.

Red Wing 3101

Tags from the story