RETROSUPERFUTURE x Carhartt,

RETROSUPERFUTURE Carhartt Detail

Of is het een Carhartt x RETROSUPERFUTURE bril, dat kan ook. Ik ben er nog niet helemaal achter wie nu de collab met wie doet in dit verhaal. Wat ik wel weet is dat het een belachelijk vette zonnebril is. Zeg maar precies dat ding waarvan ik vanmorgen wilde dat ik hem op de neus had, al flanerend langs de boulevard.

Zoals altijd met RETROSUPERFUTURE is de kwaliteit van het glas top notch en is het design uiterst puik. En welke vinger Carhartt in de pap had bij het maken van deze bril? Werkelijk geen idee, er staat wel een Carhartt logo’tje op. Als het geen collab was geweest was het ook een vette bril geweest. Maar wellicht helpt het RETROSUPERFUTURE aan een grotere bekendheid. Anyways, het is een win win voor ons, daar het een prima bril is, hij verkrijgbaar is bij END en niet eens de hoofdprijs kost.

RETROSUPERFUTURE x Carhartt