Scotch & Soda Bretons met Bloemen,

Sorry, ik kon even geen betere naam bedenken voor deze blogpost. Van de naam van de trui moest ik het ook niet echt hebben. Maar ik vond de sweater wel prima in lijn met de vorige post van vandaag. Mocht die print iets too much voor je zijn en je zoekt wel iets met een fleurige print, wellicht is deze crewneck van Scoth & Soda wat voor je.

Wanneer je je jas aanhoudt lijkt het een vrij basic sweater met bretons streepje. Wanneer je dan je jas uit doet komt de in your face print van Scotch te voorschijn. Het lijkt haast geïnspireerd door die Versace Bomber van H&M een paar jaar terug. Anyways, ik dwaal af. Deze sweater is best vet. Op een denimshirt op een chino, wanneer je in de lente zon bij de strandtent van een biertje geniet met een schaal spare ribs voor je neus. Ik zie het voor me. Check de sweater bij de Bijenkorf.

Scotch Bretons met Bloemen