Scotch & Soda Loose Tapered Chino,

Scotch Soda Loose Tapered Chino Detail

Gisteren of eergisteren zag ik op Instagram ineens een prima broek van Scotch & Soda voorbij komen. Niet verbazend overigens, die gasten bij Scotch zijn even een partij lekker bezig, dat wil je niet weten. Maar het waren niet die lui van Scotch die deze broek op het wereldwijde web van Instagram klapte. Welnee. Het waren die bazen van Baretta Jeans uit Den Haag.

Ik kan serieus alinea’s vol pennen over Baretta, maar het gaat hier nu even over deze broek van Scotch & Soda. Ik gok niet dat deze bij iedereen de meest voor de hand liggende keuze uit de garderobe zal zijn, maar geef hem een kans. Rock hem met een effen shirt en een paar uiterst simpele schoenen en deze broek zal je verbazen. Wie zegt dat prints enkel op je tee mogen staan? Let alleen wel op dat je niet te ver gaat in je prints. Overdaad schaad, zoals met alles. Dat gezegd hebbende verwijs ik je graag naar Baretta voor meer info over deze broek.

 

Scotch Soda Loose Tapered Chino