Shinola The Runwell,

Shinola Watch Detail

Shinola, het is weer zo’n project uit Amerika waar je eigenlijk het liefst op zou willen haten. Hoezo zouden handmade Amerikaanse producten van hogere kwaliteit zijn dan van waar ook ter wereld? Laten we wel zijn, er zijn twee landen die prima klokken kunnen maken en Amerika is daar niet een van. En zeker niet die failliete stad Detroit, althans dat lijkt me helder.

Neemt niet weg dat die Shinola The Runwell eigenlijk een hele puike klok is. Nou ja, er zijn natuurlijk wel verbeteringen te bedenken, maar zo op het oog doet die het echt wel prima. De looks van deze klok zijn dik in orde. De details, prachtig. En de verpakking waarin de klok geleverd wordt is ook niet op aan te merken. Oké, het is spijtig dat het een Quartz uurwerk betreft, laten we eerlijk zijn het had toch eigenlijk een automaat moeten zijn. Gelukkig zijn die Amerikanen wel zo slim om het uurwerk uit Zwitserland over te laten vliegen. Anyways, mocht je een klok zoeken die er vet uit ziet en maakt het type uurwerk je geen moer uit, dan is dit de perfect klok voor jou. Je vindt hem bij Need Supply.

Shinola Watch 2

 

Shinola Watch