Sperry Top-Sider “Gold Edition”,

Sperry Topsider Detail

Wanneer je denkt dat de boot schoen echt niet meer kan, gooit Sperry het even over de luxury boeg. En heel eerlijk, de boot schoen zal nooit geheel aan het einde van zijn carrière kunnen komen. Dankzij het doodeenvoudige ontwerp blijft de schoen altijd geliefd. Wellicht niet dit jaar onder de meest fashionable lui, maar prima voor je Prep outfit.

En deze “Gold Edition” van de Sperry Top-Sider mag er best wezen. Zo op het oog een uiterst bescheiden kleurencombo. Alles is simpel gehouden door Sperry. Alles behalve de veteroogjes. Die zijn ineens uitgevoerd met 18 karaats bladgoud. Gewoon omdat het kan. En eerlijk is eerlijk, voor een “Gold Edition” vragen ze nou niet direct om je Gold Card. Je scoort ze bij Mr Porter.

Sperry Topsider