Stutterheim Stockhom Red October,

Stutterheim Stockholm Red Detail

Dus afgelopen zondag dropte Nike ineens met een duidelijke Fuck You naar Kanye de Yeezy 2 Red October. De schoen gaat momenteel tegen astronomische bedragen over eBay. Er zijn dus een paar verdomd vrolijke resellers in de wereld van de sneakerheads. De hoogste aanbieding gaat momenteel voor 15K. Ik zou er zelf een 5de hands Porsche voor kopen, maar wie ben ik?

Anyways, gelijk met de release van de Red October gooit Stutterheim, je weet wel, dat regenjassen merk dat ineens door Kanye immens populair werd, er een schepje bovenop. Volledig in stijl met de Red October gooien zij de Stockholm jas in volledig knalrood het wereldwijde web op. Stelletje bazen daar in Stockholm. Check hem bij Need Supply.

Stutterheim Stockholm Red