Universal Works Canvas Military Jacket,

Universal Works M Detail

Universal Works blijft juweeltjes maken. Neem deze Military Jacket nu bijvoorbeeld. Gebaseerd op de oh zo bekende M65 jas van het Amerikaanse leger. Maar dan uitgevoerd meteen eigen Universal Works twist. David Keyte van Universal Works heeft veel opgestoken van zijn jaren bij Paul Smith. Maar ook de ervaringen in de kolenmijnen (serieus een van zijn oude jobs) neemt hij mee in de designs.

Zijn spullen moeten eerlijk, bruikbaar en betaalbaar zijn. Een ouderwetse blue collar man dus. En dat zie je terug in bijvoorbeeld deze jas. Alles is aanpasbaar, de jas moet op de eerste plaats functioneel zijn. En shit, die prijs, ja die is betaalbaar en voor een jas van dit kaliber ook zeker wel eerlijk te noemen. Ik zeg three strikes, you’re in. Anyways, check hem zelf bij Stuarts London.

Universal Works M65