Wood Wood Knitted Crewneck,

Wood Wood Crewneck Detail

We blijven vandaag even shoppen bij END. Waarom? Simpel omdat dit by far een van de betere webshops van Europa is. Sorry voor alle tere zieltjes die ik nu op hun hart stamp, maar face it. Die gasten hebben een belachelijk breed assortiment, prima service, en een website welke prima te gebruiken is. Zijn er geen minpunten? Jawel, met schoenen moet je altijd even opletten.

Ze verkopen namelijk logischer wijs in UK maten in plaats van de ons welbekende Europese of Amerikaanse maatvoering. Ook vet aan END is dat ze ieder jaar weer bijna de hele Wood Wood collectie inkopen. En Wood Wood is vet. Check deze wollen crewneck met het vertrouwde logo erin gebreid. Perfect met een witte oxford eronder op een verwassen denim met bij voorkeur die Long Wings van vanmorgen. Zoals gezegd, je haalt het bij END.

Wood Wood Crewneck