Carhartt Battle Parka,

Carhartt Battle Parka Detail

Voor het eerst sinds jaren sluit de temperatuur buiten ook eens aan bij de items welke nu in de shops te vinden zijn. Maar serieus, normaal liggen in maart alle shorts en tees her en der verspreid in alle winkels, terwijl je vaak op 10 maart nog diep in je donzen parka wilt kruipen. Erg fijn dat de natuur maar doet wat de labels weigeren te doen, alles op elkaar afstemmen.

Dat gezegd hebbende, denk ik dat het voor de zomerjassen dit jaar weleens een verloren jaar kan zijn. En dat is zonde. Zeker wanneer je deze Battle Parka van Carhartt ziet. Dit is een behoorlijk puik jassie. Goeie camo, prima fit, genoeg zakken en ongevoerd. Perfectie voor onze gebruikelijke lentes. Wie weet wordt het nog wat frisser, en als we dan jassen nodig hebben, dan raad ik deze aan. Check hem bij FreshCotton.

Carhartt Battle Parka