Clarks Desert Boot Wheat Suède,

Clarks Desert Boot Wheat Suède Detail

Vanmorgen had ik reeds gewaarschuwd voor deze schoenen. En verdomme wat zijn ze heerlijk! Sowieso is de Desert Boot natuurlijk een evergreen. Maar wanneer ze zo vlak voor de lente de boot in deze prima uitvoering droppen, dan weet je weer even dat ze het bij Clarks goed begrepen hebben.

Perfectie is een groot woord, maar in deze uitvoering nadert de Desert Boot die wel. Wheat Suède, werkelijk subliem. Prima onder een blauwe chino, of ieder willekeurige denim die je tevoorschijn kan toveren. En een beetje indigo laten bloeden op een paar Clarks kan geen kwaad, dus ik opteer voor een mooie raw denim op deze schoentjes. Dan dat shirt van vanmorgen erbij en je zit gebakken. Check de Clarks bij END.

Clarks Desert Boot Wheat Suède