Edwin ED-80 Rainbow Selvage,

Edwin ED Trashed Detail

Wat valt er te haten aan een goed paartje Edwin ED-80’s? Helemaal niets! Neem bijvoorbeeld deze die ik vond bij de Bijenkorf. Dit is werkelijk een subliem broekie voor de luiere denimdragers. Het verschil tussen een denimhead en een luie denimdrager is vrij simpel. Om een broek zo versleten te krijgen als deze ED-80, daar gaat een hoop bloed zweet en tranen in zitten.

Iets wat een denimhead met liefde doet, sterker nog, die koopt niets wat niet rauw is. Maar ja, soms heb je een kantoorbaan waar een pak verplicht is. Dan rock je alleen een denim in het weekend. En om nu 3 jaar op rij ieder weekend een laminaat vloer te gaan leggen enkel om je denim een mooie washing te geven, gaat wat ver. Daarom leveren denim labels dus prima wassingen van prima lappen stof. Deze slim tapered fit Edwin ED-80 is uitgerust met een heerlijke rainbow selvage en heeft al de nodige uurtjes laminaatleggen achter de kiezen. Hoef jij hem enkel nog te rocken. Ideaal! Check het bij de Bijenkorf.

Edwin ED-80 Trashed

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.