ETQ Runner Alloy,

ETQ Runner Alloy Detail

De PR machines rondom de sneaker labels van Nederland doen behoorlijk goed hun best. Je kon haast geen weblog openen de afgelopen weken of je kwam wel iets van Filling Pieces of ETQ tegen. Als kleine boer uit Nederland maakt mij dat wel trots. Fuck hoe vet is het dat die labels van Hollands Glorie zo aan de weg timmeren en we niet alleen de beste Denims maken, maar ook tijdloos schoeisel?

En daar van Hypebeast tot Selectism de lookbooks van de bazen merken voorbij kwamen, vond je hier bij Our Bubble dus geen lookbooks terug. Ik dacht we doen het effe anders. Alle modellen zijn al bekend, laat ik eens 1 modelletje eruit lichten welke naar mijn bescheiden mening, de absolute topper voor het voorjaar wordt. Ik zeg dat deze ETQ Runner in Alloy grijs weleens grote kans kan maken op de hoofdprijs. Verdomme, de lijnen van de schoen zijn gruwelijk en de eenvoud van de kleurencombinatie daar kan je alleen maar van houden. Oh ja, ook mooi dat ze gewoon te koop zijn bij FreshCotton. Kan je dus gewoon ETQ Runner schoenen bestellen vanuit je luie stoel, op de iPad.

 

ETQ Runner Alloy