Filling Pieces Mountain Cut Blue Grey,

Filling Pieces Mountain Cut Crop

Nederlandse sneaker labels en de kleur grijs, het lijkt wel een dingetje deze zomer. En waar ik eerder toch weer uiterst enthousiast was over de drop van ETQ, kunnen we natuurlijk Filling Pieces ook nog steeds niet uitvlakken. Amsterdam is blessed met al het sneaker geweld. Schrijvende over Filling Pieces had ik natuurlijk voor de Ronnie Fieg collab kunnen kiezen, maar we blijven OurBubble.

Ronnie regelt de marketing wel middels zijn sociale kanalen. Het gevaar is alleen dat juweeltjes als deze grijs blauwe Mountain Cut ondergesneeuwd raken door die duizenden likes op Instafieg. Zonde, helemaal nu juist deze wel net binnen gekomen zijn bij FreshCotton. De kleuren combo is fucking subtiel en gaat belachelijk prima in combinatie met de shape van de Mountain Cut. Super schoentje voor de lente en zomer.

 

Filling Pieces Mountain Cut