Giveaway bij shopVIP.com,

WINNEN

Ik weet niet hoe het met jullie is, maar gratis geld daar word ik dus gewoon blij van. Helemaal als dat gratis geld direct om te zetten valt naar prima sneakers. Dus daarom een give-away met shop site shopVIP.com. Wat je moet doen om kans te maken op een voucher van € 100,- staat hieronder.

We hebben het zo simpel mogelijke gemaakt. Ga naar shopVIP.com en maak een account aan. Dan like je deze post op het blog en op onze Facebook page, combineer dat met wat share’n en voor je het weet hoor jij morgen ochtend vroeg of jij voor € 100,- kan shoppen bij shopVIP.com. Hoezo morgen?

Van 19 Maart tot 21 Maart hebben ze een speciale sale met sneakers van Onitsuka Tiger. De onderstaande foto’s geven een impressie wat je zoal kan vinden tijdens deze sale! Dus nog één keer de regels op een rij:

1. Word lid bij shopVIP.com via deze link.

2. Like deze post hier en op Facebook.

3. Hou morgen je mail in de gaten!

Mocht je nu niet winnen, niet getreurd, de sale is behoorlijk prettig met een discount van 40% op alle schoenen + een extra 20% als je je nu alvast registreert. ENJOY!

 

ROSE131010-ONITSUKA_LIFE_5726-(Medium)