Herschel Supply Co. Rad Cars Little America,

Herschel Supply Little America Rad Cars Detail

De Little America backpack van Herschel is ondertussen wel een bekend verschijnsel. De afgelopen jaren heeft die zichzelf wel bewezen als een prima klassieker. Een rugzak met een retro design en dito details. Herschel weet echter dat ze niet te lang in het verleden moeten blijven hangen. Dat nieuwe tijden ook nieuwe technieken met zich mee brengen.

En ik gok dat zo dan ook deze Little America Rad Cars ontstaan is. Een andere optie is dat de designer een specifieke kleur voor de straps wilde hebben en die gewoon niet van leder te maken waren en dus gekozen is voor een high tech rubber plastic achter goedje. Dat kan natuurlijk ook, maar het klinkt wel vetter dat ze retro looks met hedendaagse techniek wilde combineren. De hele Rad Cars print aan de binnen kant van de tas ontgaat me. Ik vind het vet, snap niet wat het te maken heeft met de kleurencombo aan de buiten kant, maar niet alles wat vet is hoef je te kunnen begrijpen. Mocht je het wel weten, leave a comment. Dan updaten we de post met de aanvullende info. Mocht je gewoon die tas willen scoren, check FreshCotton.

Herschel Supply Little America Rad Cars