Libertine Libertine Mix Shirt,

Libertine Libertine Mix Shirt Detail

Je moet ze toch wel credits geven hoor. Die lui van Libertine Libertine komen ieder jaar opnieuw met prima shirts. Wat ik vet vind is dat ze ook ieder jaar wel weer wat vernieuwen. Natuurlijk blijft hun Hunter shirt in nieuwe varianten altijd wel in de collectie. Maar dit jaar gooien ze daar ook wel weer een klein schepje bovenop.

Wanneer je maar van plan bent om één shirt te kopen dit jaar, dan is dit wellicht de beste koop. Met dit Mix Shirt koop je in feiten 8 shirts in 1.. Patchwork-level is hoog. De eindbaas is gevonden. De mouwen, het borstzakje, de manchetten, de body, de schouders en de kraag zijn allen van een lap stof welke ze over hadden bij het opruimen van de sweatshop na een weekje productie draaien van de normale collectie. En pleur alle lappen op een hoop en het resultaat is nog verbluffend goed te noemen. Uiteraard koop je Libertine Libertine in Nederland bij FreshCotton.

Libertine Libertine Mix Shirt