Maison Kitsuné Oxford Button Down,

Maison Kitsune Classic Button Down Pink Detail

Maison Kitsuné wat doe je ons aan? De max van wat ik aan een button down wil uitgeven gaan jullie dik overheen en toch moet ik dit shirt hebben. Kijk tot een 150e vind ik op zich prima voor een RTW shirt. Maar meer dan dat, oef, dan moet je toch echt van goede huize komen. En ik geloof dat dat huis Kitsuné is.

Dit shirt is heftig. Gemaakt van 100% Japans katoen, want dat klinkt zo lekker en ik elkaar geklust in Italië, daar hebben ze namelijk het meeste verstand van goede pasvormen. Het Kitsuné vosje is subtiel op de borst geborduurd. Ik mag overigens hopen dat de knopen op zijn minst wel echt parelmoer zijn, maar dat durf ik te betwijfelen. En nog steeds, moet ik dit shirt gewoon hebben. Dus op naar END, waar die gewoon op voorraad ligt.

Maison Kitsune CLassic Button Down Pink