Mark McNairy Derby,

Mark McNairy Camel Detail

Na al het Air Max geweld van gisteren gaan we nu weer terug tot de orde van de dag. En hoe beter kunnen we dat doen dan met een paartje Mark McNairy schoenen? Logisch toch. Gewoon een beetje de balans weer van straat naar de kantoortuin brengen, zonder direct al te veel te moeten inleveren fashion credits.

Deze suède derby van Mark McNairy komen in een heerlijke camel kleur. Perfectie voor de lente en zomer. Ik zou ze vandaag met die wisselvallige motregen niet aantrekken, beter bewaar je ze voor een helemaal droge dag. Rock ze onder een blauwe chino of een goeie denim. Heroes on Socks sokken erbij, broek een beetje opgerold, je kent de truc. Check de schoenen bij END. 

Mark McNairy Camel

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.