Mark McNairy Higgins Pant,

Oh Mark wat flik je nou weer? Die kerel moet het wachten in de rij voor een Mercer Pant van Ronnie Fieg ook zat geweest zijn. En als je dan voldoende resources hebt, waarom maak je dan niet meteen je eigen variant van de Mercer? Ik gok dat dat is geweest wat Mark McNairy gedacht heeft. En het resultaat?

Eigenlijk niet slecht. In tegen deel zelfs. De broek is echter wel gemaakt voor mensen met korte pootjes. Want zo hoog waterig als op de foto zou ik hem zelf niet rocken. Maar daar valt vast wel een mouw aan te passen. Op de ribbings aan de broekspijp na, lijkt de broek een normale cotton twill chino met wat versteviging her en der. Door die ribbings krijg de borek wat meer een sweatpants look. Het concept blijft apart, maar stiekem kan ik het wel waarderen. En daar Need Supply betere voorraden heeft dan Kith, gok ik dat de keuze weleens op deze kan vallen.

Mark McNairy Higgins Pant