Mark McNairy Saddle Shoes,

Jawel, de beste man flikt het weer even hoor. Mark McNairy dropt de zomerschoen van het jaar nog voor de lente überhaupt begonnen is. En ja ik ben blij met dit juweeltje. Te meer omdat de rest van de collectie van Mark nou niet heel bijzonder is het komende seizoen. En shit, wat moet OurBubble zonder een vette line-up van Mark McNairy?

Maar dus, in de zomer collectie vindt je deze Saddle shoe van Mark McNairy New Amsterdam, een overwegend suède schoentje met een prima crêpe zool. De Saddle kent wat brogue details en is gemaakt van een lichtgekleurde super zachte leder. De schoen is door de kleur en de crêpe zool sowieso de beste schoen die je kan halen voor de zomer. Prima onder iedere denim, chino en short. Je vindt de schoen bij East Dane.

Mark McNairy Saddle Shoe