N.D.C. Acton Desert Boot,

NDC Acton Brown Suede Desert Boots Detail

Stel je voor dat je wel graag een paar versleten Alden Desert Boots wilt hebben, maar niet wilt wachten tot ze eindelijk redelijk ingedragen zijn. En geloof me, met Alden duurt dat lang, heel lang. Die schoenen zijn te goed gemaakt. Zelf vind ik het prima en loop ik het liefst op schoenen die altijd als nieuw zijn, maar ik weet dat een versleten look door velen ook gewaardeerd wordt. N.D.C heeft de oplossing.

Zeg zelf, lijken deze boots op de Alden Chukka of wat? En begrijp me niet verkeerd, ik zeg niet dat N.D.C een slap aftreksel van Alden is. In tegendeel, N.D.C heeft hun prima eigen niche gevonden in het maken van verdomd goed handgemaakt schoeisel met een versleten look. Goodyear Welted, mooie lappen leder, alles klopt gewoon aan die schoenen. Check ze bij Menlook.

NDC Acton Brown Suede Desert Boots