Nike Air Jordan Future Infra,

Nike Air Jordan Future Infra Detail

Ik zit vandaag al de hele dag zenuwachtig op mijn stoel. Morgen dropt er een schoen van Jordan waarvoor ik zelfs vroeg mijn bed uit ga om te scoren. Ik moet zeggen dat is na de Homegrown niet meer voorgekomen. De schoen in kwestie, de Nike Air Jordan Future in Infrared. Ik neem alles terug wat ik ooit over hybride modellen gezegd heb.

Nee niet waar. Ik blijf bij mijn standpunt over hybride fusion sneakers. Alleen deze Jordan bewijst gewoon dat het wel kan. De zool kennen we natuurlijk van de Jordan X, het bovenwerk lijkt het meest op de Woven Desert Chukka’s, maar dan met high tech materialen. En de mix is vet! Ik weet dat de schoen morgen vroeg live gaat bij END, maar stap zelf de wagen in naar Amsterdam om te kijken of ik er daar een kan scoren, voordat alle resellers van Nederland ze opkopen en voor 3 tientjes meer op eBay knallen.

Nike Air Jordan Future Infra