Nike Air Max 3.26 #AirMaxDay,

Nike Air Max    Detail

Mocht je vandaag voor het eerst lezen over deze schoen, sorry, de kans dat je hem nog gaat vinden in jouw maat acht ik klein. Maar hey, je weet het nooit van te voren met Nike. Ter gelegenheid van de 27ste verjaardag van de OG Max heeft Nike namelijk deze klassieker in een nieuw jas gegoten. En de eerste dropdate van de Max prijkt boven op de tong.

Een marketinggenie bij Nike heeft vervolgens bedacht dat deze dag tot #AirMaxDay omgetoverd moest worden. Nu snap ik niet waarom ze dat bedenken na 27 jaar en niet na 25 of 30, maar wie ben ik. Vandaag staat OurBubble in het teken van de Air Max serie. Hoezeer ik het eerste model van de Air Max nog altijd de allermooiste vind, is in de loop der jaren genoeg moois gemaakt. En gedurende de dag zal je wat vage Air Max modellen op OurBubble gaan vinden. Modellen die je wellicht nu niet vet vind, maar over 27 jaar zal je er wellicht heel anders over denken. Laten we echter wel deze dag aftrappen met de Nike Air Max 1 3.26. Meer over de Air Max Day is te vinden op het blog van Size? en bij Nike.com.

Nike Air Max 87 3-26