Nike Air Max 90 White on White on White,

Nike Air Max White on White Detail

By far een van de allerbeste Air Max schoentjes ooit gemaakt is de Air Max ’90, destijds beter bekent als de Air Max 3. Natuurlijk is de Max ’87 de oer-Max en is het leuk dat Nike ter gelegenheid van de verjaardag van die schoen een hele campagne op touw heeft gezet om de wereld te laten weten dat zij best wel bazen zijn. En natuurlijk doe ik daar graag aan mee. Maar feit is, de Max ’90 is de BAAS!

Uiteraard heb je als sneakerhead altijd wel een paartje Infrareds in je kast liggen, mocht je mazzel hebben ligt die naast een Atmos Duck Camo of een Homegrown, allemaal leuk. Maar de Max ’90 in een White on White on White colourway topt alles gewoon. Helemaal als die grotendeels van leder is met een mesh toebox, dan heb je gewoon goud in handen. En het mooie is, dit goud gaat gewoon nooit tegen de hoofdprijs en is altijd volop verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld momenteel bij Size?.

Nike Air Max 90 White on White

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.