Nike Air Max Big Window Gen II,

Nike Air Max Big Window Gen Persian Detail

Maandag gooide we al een saletopper bij CrookedTongues online op Facebook, maar vandaag tijdens AirMaxDay kan de Gen II van deze schoen toch niet uitblijven. Het is haast exact dezelfde schoen, maar danis die wel op een paar kleine punten verbeterd. Vergis je niet, dit is niet zomaar weer een hybride variant. Dit is werkelijk dezelfde schoen maar dan verbeterd.

Ben je een absolute purist ga je natuurlijk voor de eerste variant. Ben je een verzamelaar, dan hoor je ze allebei in je collectie te hebben. Wil je gewoon een vette schoen waar over nagedacht is, dan zou ik zelf voor de Gen II gaan. De zool kent iets meer flex met iets meer comfort tot gevolg. Ideaal als je niet zoals velen collectors honderden schoenen in je kast hebt liggen. Bijkomend voordeel, ook deze zijn nu in de uitverkoop bij CrookedTongues.

Nike Air Max Big Window Gen2 Persian