Nike Air Max Tailwind 6,

Nike Air Max Tailwind  Detail

Ik was direct verkocht toen ik deze schoen zag. Maar iets zegt me dat lang niet iedereen hier hetzelfde over denkt. De oudere Tailwinds zie je soms nog weleens aan de voeten van collectors, zeg maar 5 minuten voordat ze uiteenspatten in hoop gruis. Collectors die weten, die weten. Anyways, deze nieuwe Tailwind is redelijk high tech.

De Air Sole is opgedeeld in meerdere compartimenten. En de outsole kent zowaar nog een knipoog naar het verleden. De Waffle Sole is gewoon toegepast op deze high tech sole. De schoen komt in meerdere kleuren, maar deze blauwe variant is by far mijn favoriet. En hoewel de schoen nu nog voornamelijk door Britse Townies gedragen zal worden, is dit een klassieker in de dop. Check ze bij JD Sports.

Nike Air Max Tailwind 6