Nike Free Trainer 5.0 Black on Black on Black..

Nike Free Trainer  Black on Black Detail

Dus zaterdag ochtend, ik vroeg me nest uit. Ik moest en zou die Jordan Future release pakken. In de wagen naar Oqium, en blijkbaar waren we veel te laat. Dikke rij, inschrijflijsten, gedoe en bovenal toen de deur open ging geen schoenen voor ondergetekende. Fuck maat US10, en hatelijk dat meer mensen in de rij die maat hebben. Anyways, op zoek naar wat anders dus.

High tech, overwegend zwart en fucking comfortabel zijn de eisen. En ik vermoed dat met deze Nike Free Trainer 5.0 in het zwart wel redelijk aan die wensen voldaan wordt. Natuurlijk is het geen Jordan Future, natuurlijk ben ik nog steeds kapot zuur en natuurlijk ga ik geen reseller hoofdprijzen betalen voor een paartje. Dan rock ik wel deze gewoon. Ik vond ze bij Menlook overigens.

Nike Free Trainer 5 Black on Black