Officine Generale Suède Bomber,

De afgelopen weken ben ik alle seizoenen van Seinfeld aan het terug kijken. Yep, ik heb tijd over. Maar serieus, die styling van die lui, pffff.. Geniaal. Sowieso is Jerry een baas vanwege zijn sneakers. Verdomme, hoeveel juweeltjes je wel niet in 1 episode voorbij kan zien komen. Maar los van de sneakers kan ik de rest van de outfits / combi’s wel waarderen.

George is geloof ik de eerste Hipster ever, en Elaine doet het verdomd goed als Hipsterin. Maar Jerry, damn.. in een aflevering scoort die een belachelijk mooi suède jasje. En ik heb niets met suède jassen. Maar dat suède jassie in die aflevering, briljant! Toen ik deze van Officine Generale bij END zag, moest ik meteen aan het briljante jassie van Seinfeld denken. Stonewacshed denim eronder en een paar all white Delta Forces et voilá, jij bent Jerry.

Officine Generale Suede Bomber