Oliver Spencer Jacket,

Zoals eerder deze week gezegd, is deze tijd van het jaar redelijk verraderlijk wanneer je ’s ochtends je bed uit springt en denkt dit wordt een mooie zomerse dag. Never leave home without a jacket. En dat is precies wat ze gedacht moeten hebben bij Oliver Spencer toen ze dit jasje aan het ontwerpen waren. 

Gemaakt van een blend van katoen en linnen is dit wel een ideaal item om mee te pakken wanneer je de deur uit loopt. Niet snel te warm en toch biedt het nog enige bescherming tegen de elementen. Perfect over je shirt en sweater en prima op een chino en denim. Check het bij Stuarts London. 

Oliver Spencer

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.