A.P.C. Rugby Stripe Sweater,

APC Rugby Striped Sweater Detail

Ik hoor het je denken, tering, komen die gasten weer met een crewneck sweater. Maar hey, feit is dat je in je kast nooit genoeg goeie crewneck sweaters kan hebben. Hoe vaak heeft jouw vriendin niet al een trui van je gejat? En nog erger, hoe vaak kwam het voor dat, nadat je haar gedumpt had, die trui never nooit meer terug kwam? Ik bedoel maar, je kan nooit genoeg truien hebben.

En sowieso is deze van A.P.C weer eens wat anders dan andere crewnecks. De strepen maken natuurlijk het verschil. Het is in ieder geval niet de zovelste grijze sweater met een opdruk. En ik moet bekennen dat ik die rugby strepen best prima vind. Prima te rocken over een witte oxford button down, zwaar verwassen denim eronder en die Saddle Shoes van vanmorgen en je outfit is af. Alleen niet uitlenen aan je vriendin wanneer je op het punt staat haar te dumpen.. of beter, bestel er gelijk maar twee bij END.

APC Rugby Striped Sweater