Pointer Seeker,

Pointer Seeker Pristine Detail

Toen onze razende reporter terug kwam van de Bread and Butter Show vertelde die toch redelijk enthousiast over Pointer footwear. Aardige lui op de stand en een prima collectie. Nu krijg ik met enig regelmaat het verwijt te eigenwijs te zijn, dus ik volg de razende reporter en wacht rustig het moment af dat de collecties bij de shops binnenkomen.

Dat moment is daar en nu kan ik niet anders zeggen dat de beste man gelijk had. Er zitten aardig wat goeie schoentjes in de huidige zomer collectie. Ik ben wel van de eenvoud en ook aan die wensen voldoen ze goed. Neem deze Pointer Seeker bijvoorbeeld. Clean su├Ęde schoentje op een witte rubberen zool. Hier is helemaal niets mis mee! Goed onder een chino of denim. Check ze bij Need Supply.

Pointer Seeker Pristine