PONY Topstar Hi Frenchroast,

PONY Topstar Hi Suède Detail

Gisteravond was er een bescheiden feestje ter gelegenheid van de opening van de Afura x Hutspot pop-up store in de van Woustraat te Amsterdam. Een prima gelegenheid om weer eens een bakkie te doen met de heren van Afura. En uiteraard om weer eens te neuzen tussen de collectie van de beste mannen. En verdomme daar zit veel leuks tussen.

Uiteraard zijn ze groot in Knowledge Cotton, Penfield en Filling Pieces, maar ze stocken nog veel meer moois. Je vindt daar de broeken van Olaf Hussein bijvoorbeeld ook gewoon op voorraad, maar ook deze juweeltjes van PONY. En mochten jullie meelezen PONY, maatje us 10 graag! Anyways, ik gok dat ik weer terug moet naar Afura x Hutspot om een paartje op de kop te tikken. Wat uiteraard geen heel slecht idee is!

PONY Topstar Hi Suède