TRIWA Lookbook SS2014,

TRIWA Campaign

TRIWA dropte van de week een lookbook in de mailbox. Althans, een lookbookvideo, dit tech internet ding gaat te snel voor de naamvoering. Normale lookbooks heb ik prima begrepen. Een brochure met wat sfeerbeelden en close ups van je producten. Naampje, productcode, retail prijsje en je account manager kunnen weer op pad.

Door de regel stuur je als label een paar modellen, een stylist, een fotograaf en een camera naar exotisch land en laat je ze terugkomen met goeie plaatjes. Maar tegenwoordig zijn die camera’s dus ook perfect om films mee te schieten. En wat krijg je dus als je tegenwoordig een groep mensen en een stylist op pad stuurt met een camera en de opdracht een lookbook te maken, juist, onderstaand filmpje. Althans ik vermoed dat het zo gegaan is. En eigenlijk is het wel prima. Een filmpje, goed melodietje eronder, mooie dames in beeld, wat obscure gasten en dat alles in zonnig Istanbul . Het geeft een prima sfeertje en de producten, zonnebrillen en horloges van Triwa, zijn prima in beeld gebracht. En mocht je stilstaande plaatjes prefereren, surf dan gewoon naar FreshCotton waar ze een uitgebreide collectie op voorraad hebben.