Woolrich Zomers Shirt,

Woolrich Linnen Striped Shirt

Woolrich is stiekem best een prima label. Je moet het even los zien van die dikke winterse parka’s met die bontkragen. Natuurlijk, altijd lastig als je ineens een soort paracetamol of kleenex bent geworden. Maar Woolrich heeft naast die jassen zoveel meer. Neem bijvoorbeeld hun zomer collectie shirts, waaronder deze linnen cotton blend.

Dat is een ideale stof voor wanneer de temperaturen wat hoger worden. En een heerlijk zomerse look is in begrepen met de horizontale strepen en een lichte vintage washing. Verwacht geen über strakke fit. Maar te strak in een shirt in hartje zomer moet je ook niet willen. Rock hem op een denim en dan met de schoenen welke vanmiddag nog online komen. Check het shirt bij Aphrodite 1994.

Woolrich Linnen Striped Shirt Full

Tags from the story
0 replies on “Woolrich Zomers Shirt,”