4530 Crewneck,

Crewneck Detail

En jawel, weer is er een label van Hollands Glorie opgestaan. Deze keer gaat het over 4530. Een label gestart door een broer en een zus uit ons kikkerlandje. De naam 4530 kent zijn oorsprong in de pinpas van een van de oma’s van de broer en zus. En daar de oma’s de kleinkinderen goed bijgestaan hebben met de ontwikkeling van hun gevoel voor fashion hebben ze de pay off our heritage maar aan de pincode toegevoegd.

Ik vind het een mooi verhaal. Maar mooier zijn de producten welke ze recent dropten. Crewnecks en tees, maar dan wel weer even anders dan wat we gewend zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar de crewnecks, ik rock bijna nooit tees. De sweaters zijn van een prima katoen en kennen een toevoeging van een heerlijke lap stof van Liberty London. Yep, die lappen stof welke door Sir Mikey Snaps ook in zijn fameuze Varsity jackets gebruikt werd als voering. Anyways, voor niet eens de hoofdprijs loop je met sweaters waar high fashion labels exorbitante prijzen voor durven vragen en je support nog eens een jong label van Hollands Glorie. Ik zie dus geen enkele reden om niet even naar FreshCotton te gaan en geld stuk te slaan. En de sokken krijg je er gratis bij.

45-30 Crewneck

 

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.