A.N.T Pinjection Collection,

ANT Origins Pinjection

Jawel, die lui van A.N.T blijven verdomd heerlijk bezig. Herinneren jullie die Injection collectie van een jaar terug nog? Veel bloemenprints en de introductie van lappen denim in hun collectie, keihard. Die lijn vloog ook werkelijk de deur uit. En dus is het tijd om hier maar weer een vervolg aan te geven.

Dit jaar staat een heerlijke Paisley centraal in de Injection collection, vandaar ook de naam Pinjection. En ja het mag gezegd worden, deze Paisley is keihard. Sowieso ernstig vet om een streetwear label zo te zien experimenteren met prints welke we meer uit de prep kennen. En dan de materialen welke gebruikt zijn in de items voor de Pinjection Collection. Voor deze tussencollectie is gekozen om alle soorten materialen welke ooit maar in kleding zijn gebruikt te hanteren. Maar serieus, check het lookbook hier onderaan eens, je spot mesh, denim, jersey, leder, canvas, skai-leer, alles eigenlijk wel. Persoonlijke favorieten uit deze nieuwe collectie zijn uiteraard de polo’s, de all over Paisley tees en de Jogger shorts.

Naar wat ik heb vernomen ligt deze collectie binnen nu en twee weken onder ander bij Go-Britain.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.