Adidas Consortium x UNDFTD x Neighborhood Micropacer,

adidas micropacer thumb header

Right, zoals jullie weten heb ik weinig met adidas. Nee correctie.. in het verleden had ik niets met adidas. Maar langzaam aan begint dit label meer en meer mijn waardering te krijgen. Niet dat ze daar op zitten te wachten, maar toch. Was ik al erg gecharmeerd van die Bedwin & The Heartbreakers collab. Deze Collab met UNDFTD en Neighborhood kan er ook wat van.

Die lui hebben dus besloten een Micropacer onder handen te nemen. En de Micropacer is vet. Serieus. Het engie probleem dat ik ooit met de Micropacer heb gehad met de Micropacer is de originele kleurstelling. Sorry, zilver met blauw en rood doet het niet voor mij. Maar het hoge gadgetgehalte van de Micropacer heeft me altijd wel getrokken. Mocht je in de jaren negentig geboren zijn, let op. Deze schoen was de grondlegger voor wat we nu kennen als Strava, Endomondo, Nike+ en welke fitness app nog meer. Dat klokkie daar op de veters dat is dus geen kapotgevallen Casio. Nope, in 1984 lanceerde adidas een schoen met een ingebouwde stappenteller. Fucking hell, ja, daar moesten we het destijds mee doen. Dat was high tech. Niks retina schermpje, niks octo-core processor.

Anyways, een lang verhaal kort gemaakt. Deze schoen is vet vanwege de techniek. Alleen was nooit vet vanwege de kleuren. En dat is dus precies wat UNDFTD en Neighborhood hebben aangepast. In deze zwarte kleurencombo is de schoen kei en keihard. Check hem snel bij END voordat een slimme reseller inziet dat hier geld mee te verdienen valt.

adidas micropacer

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.