adidas x Bedwin & The Heartbreakers ZX500 Mid,

adidas ZX Bedwin The Heartbreakers Detail Thumb

Jawel een unicum, ik schrijf weer eens een positief item over een adidas schoen. Langzaamaan is dit merk bezig met de juiste keuzes te maken. Die hele flux lijn is natuurlijk leuk en op zich een hele verbetering ten opzichte van de meuk welke adidas voorgaande jaren de wereld in gooide. Maar de revival van de klassiekers kan ik toch nog beter waarderen.

En wanneer ze die klassiekers, zoals deze Zx 500 ui de jaren tachtig, in een collab gooien met het briljante Bedwin & The Heartbreakers dan hebben ze ineens goud in handen. Deze schoen komt in een mid top uitvoering welke die prima kan hebben. De kleurencombo is top en de afwerking is gewoon goed te noemen. Langzaamaan denk ik dat Kanye best een slimme keuze heeft gemaakt om voor dit label te gaan. Helaas duurt het nog even voor we die West lijn mogen aanschouwen, maar tot die tijd is dit een prima adidas schoen, de ZX 500 Mid Bedwin & The Heartbreakers uitvoering. Deze is gewoon verkrijgbaar via de online kanalen als END.

adidas ZX500 Bedwin & The Heartbreakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.