Anderson’s Woven Riem,

Andersons Riem Detail Thumb

Jawel ze zijn weer verkrijgbaar. En dit maal in een iets andere kleurencombinatie dan de voorgaande jaren. Nog steeds staat deze gevlochten riem van Anderson’s heel hoog aan mijn must haves lijstje. Deze riem maakt een simpele outfit van een slimfit Chino met Oxford Cloth Button Down meteen een tikkie meer prep.

Bijkomend voordeel van de verscheidenheid in kleuren is het feit dat die hierdoor eenvoudig te mixen en matchen is met welke kleur broek, shirt, sweater en schoenen dan ook. Dus wanneer je net dat beetje meer prep in je outfit wilt hebben, check deze Anderson’s riem bij Number Six London.

Anderson's Riem

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.